Bor du tæt på ?

HVIS DU VIL VIDE MERE OM OMFARTSVEJ HORSENS SYD og HAVE MULIGHED FOR, AT PÅVIRKE DEN FREMLAGTE PLAN for en vej DIREKTE gennem NATURSKØNNE og BEVARINGSVÆRDIGE KLOKKEDAL og BOLLER OVERSKOV

Dette er en informationsliste for grundejere, der bliver berørt af den kommende ringvej mellem Bjerrevej og Horsens havn. Det vil sige primært de borgere, der bor langs den påtænkte linjeføring hele vejen til havnen, herunder grundejere ved Bjerrevej, på Nordrevej, mellem Bollervej og havnen, grundejerforeningerne i Tyrstedlund, Skovbrynet og de nye udstykninger ved Tyrsted Kirke.

Vi er en række borgere, der vil søge, at finde mest mulig information om dette projekt og vi deler det gerne med alle involverede, ligesom vi vil søge, at finde alternativer til den fremlagte linjeføring, så sagen er bedst muligt belyst inden denne for naturen helt afgørende beslutning gennemføres. Og ikke mindst vil vi sikre os, at dette projekt gennemføres med mest mulig åbenhed fra kommunens og politikernes side, så vi ikke efterfølgende står tilbage med spørgsmål eller idéer, som kunne have påvirket udfaldet.

Så send os din mailadresse og dine kontaktoplysninger og oplys også gerne om du kunne være indstillet på, at deltage i dette arbejde, idet alle gode kræfter bør mobiliseres hvis vi ønsker, at gøre vores indflydelse gældende.

Desuden forventer vi, at skulle bruge nogle økonomiske midler, dels til indsamling af informationer, dels til brug for, at lave forskelligt informationsmateriale, herunder website, Facebook side, foldere og måske andet, som kan hjælpe til, at sikre det nødvendige informationsniveau blandt alle berørte borgere.

I fald dette bliver nødvendigt vil du modtage besked herom, baseret på frivillige bidrag.

Ja, jeg/vi vil selvfølgelig gerne vide mere.

Send e-mail til bevarklokkedal@gmail.com